Очакваме публика, която харесва авторската музика, която оценява музиката на

...
Очакваме публика, която харесва авторската музика, която оценява музиката на
Коментари Харесай

С концерт "Моите песни" започва лятното турне на Коцето-Калки и приятели

" Очакваме аудитория, която харесва авторската музика, която прави оценка музиката на " Медикус " от едно време и до през днешния ден ", сподели пред БНР музикантът Костадин Георгиев, прочут като Коцето-Калки. 

Тази вечер от 20.30 ч. в Нов спектакъл - НДК, Лятна сцена, ще бъде огромният концерт " Моите песни ", поставящ началото на лятното му турне.

Спектакълът ще е със специфичното присъединяване на Момчил Колев и Мишо Шишков .

В предаването " Хоризонт за вас " музикантът разяснява и настоящата политическа обстановка в България, като акцентира, че има дейна позиция и е уверен, че създателите и известните лица не би трябвало да мълчат и да стоят настрани от политиката, тъй като тя дефинира живота на всички :

" Тревожи ме дали мафията ще се задържи на власт. Бих желал да се сформира едно същински работещо държавно управление и имам вяра, че до края на годината ще има сериозна смяна в страната. Твърде е допустимо са вървим и на трети парламентарни избори ".

По думите му най-важното, което хората желаят, е правдивост .

Интервюто на Даниела Големинова с Костадин Георгиев-Калки в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР