Очаквам тежка тежка компроматна предизборна кампания, с която нашите опоненти

...
Очаквам тежка тежка компроматна предизборна кампания, с която нашите опоненти
Коментари Харесай

Кирил Петков в Пловдив : Очаквам тежка предизборна кампания

Очаквам тежка тежка компроматна предизборна акция, с която нашите съперници ще се опитат да ни вкарат в пояснителен режим. Ние обаче ще се стремим да не влизаме в техния звук. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в Пловдив. Той и неговите съидейници Асен Василев, акад. Николай Денков и Никола Минчев организират среща със свои симпатизанти на Римския стадион в града.

Кирил Петков съобщи, че са решили да беседват с хората, макар че предизборната акция към момента не е почнала. Според него е доста значимо да чуят мнението на българите за своите дейности и какви проблеми ги вълнуват.

" Ние ще приказваме с искрено с хората и ще си признаем и грешките, които сме позволили. Една от тях е, че откровено повярвахме, че нашите сътрудници от ГЕРБ са подготвени да създадем дружно нужните промени в обществото. Останахме разочаровани от техните дейности. Доволни сме обаче, че болшинството българи желаят промените да се случат и всеки, който ръководи, ще бъде заставен да ги извърши ", съобщи Кирил Петков.

Асен Василев добави, че няма да разяснява решението на " Зелено придвижване " да не се яви дружно с ПП-ДБ на изборите и това е въпрос към неговото управление.На този стадий той не вижда по какъв начин ще бъде образувана коалиция с ГЕРБ след изборите. Асен Василев сподели още, че не се тормози от абсурда, обвързван с митниците, контрабандата, пудела и скъпите часовници.

" Ако има такава контрабанда, то значи, че някой е вдигнал граничната преграда, а някой началник  на граничен пункт си е затворил очите. Или че от ДАНС не са разбрали, или че и те са си затворили очите. Нека забележим цялата истина и обстоятелствата. Да се разбере кой в действителност си е затваря очите ", съобщи още Василев.

Акад. Николай Денков напомни пред присъстващите триумфите на ръководеното от него държавно управление. 

„ Вече сме в разгара на компроматната война и тя има няколко тематики. Една от тях е, че ние не можем, по тази причина и ще създадем обзор какво сме свършили ", съобщи Денков, който беше показан от Никола Минчев като „ премиера, с който би трябвало да се гордеем ". Доскорошният министър-председателя изброи достижения като влизането на страната ни в Шенген и акцентира, че ще станем част от това пространство до 1 година и по суша, подготовката за еврозоната, рухването на инфлацията, растежа на заплатите, който сензитивно надвишава повишаването, повдигането на пенсиите, безплатните детски градини и учебници и доста други. „ Колкото и да обясняваха, че не можем, чакам до края на годината да бъдат пуснати 100 км магистрални пътища. Още това лято до морето ще пътуват новите немски вагони ", сподели още Николай Денков. Той също разяснява връзките с ГЕРБ.



" Точно преди 2 години тъкмо тук в Пловдив се организира учредителният конгрес на „ Продължаваме промяната ", изясни Николай Минчев за какво е определен вторият град за началото на серията срещи из страната. Лидерите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов не участват на събитието в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР