„Очаквам политиката в сферата на отбраната да отстоява българския интерес

...
„Очаквам политиката в сферата на отбраната да отстоява българския интерес
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквам политиката в сферата на отбраната да отстоява българския национален интерес

„ Очаквам политиката в областта на защитата да отстоява българския интерес и да води до действителни резултати. Изпълнението на подхванатите задължения по време на КСНС са сериозно значими както за подсилване на готовността на БА, по този начин и за нейната готовност. Това ще бъде отзив за работата на новия министър. Това сподели пред публицисти президентът на България Румен Радев.

„ Познавам господин Заков и неговата работа като непрекъснат представител в НАТО и моето мнение за неговата работа е доста положително. Очаквам той да успее да навлезе в комплицираните проблеми и дълбоки процеси, които текат в българските въоръжени сили, тъй като от Брюксел не постоянно човек може да добие действителни показа за тези процеси “, добави президентът.

„ Тази братоубийствена срамна експанзия, която погубва хора, води до големи опустошения, заслужава наказания и цяла Европа и светът се сплотяват до това. Що се отнася до военно съоръжение, това е напълно в пълномощията на българското държавно управление. Ако има такова решение, българския парламент би трябвало да го утвърди “, в умозаключение сподели Радев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР