Очаква ви период на нестабилност и промяна. Късметът няма да

...
Очаква ви период на нестабилност и промяна. Късметът няма да
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Дева

Очаква ви интервал на неустойчивост и смяна. Късметът няма да е на ваша страна. Бъдете внимателни и не поемайте опасности през май. Ще имате чувство, че животът ви излиза отвън надзор и ще ви е мъчно да намерите фокус. Ще се чувствате безсилни. Вие обичате удобната си зона и всяка смяна ви носи стрес. Бъдете търпеливи и вярвайте, че нищо в този живот не е инцидентно. След този стадий идва по-добър.

Ще усетите липса на съдействие или неприятна връзка на работното място. Този месец няма да забележите огромен прогрес в кариерен проект. Ще има хора или условия, които ще попречват напредъка ви. Търсете по-добра връзка и изкусен метод, с цел да постигате триумфи.
Деви, не губете вяра
Този интервал ще повлияе и на персоналния ви живот – ще изпитате липса на пристрастеност или сила. Ще ви липсва ентусиазъм и възторг да преследвате задачите или креативните си инициативи. Потърсете метод да разпалите още веднъж вътрешния си огън и да намерите нова мотивация и мощ.

През този месец ще усетите застой и ще ви бъде мъчно да продължите напред. Ще чувствате мощна отмалялост и неустановеност в личните си благоприятни условия. Опитайте се да отделите повече време за отмора. Верният път в живота постоянно е изпълнен с провокации. Това е знак, че гледате в вярната посока. 

Постарайте се да намерите баланс и равновесие в всекидневието си. Предприемете дейности за повече естетика и успокоение у дома. Това ще ви донесе непоклатимост и ще ви помогне да преодолеете този интервал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР