Очаква се сериозно влошаване на времето и заради това Агенция

...
Очаква се сериозно влошаване на времето и заради това Агенция
Коментари Харесай

Иде лошо време, АПИ и МВР готвят засилени проверки

Очаква се съществено утежняване на времето и поради това Агенция " Пътна инфраструктура " и Министерство на вътрешните работи стартират засилени инспекции по пътищата през днешния ден, съобщи NOVA.

Още нощес над 200 машини обработваха заледени или заснежени сектори. Шофьорите да потеглят добре готови за зимни условия, приканиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са осъществени обработки против замръзване на стръмни и рискови сектори, мостове и част от трасетата на градския превоз и общинските пътища. Обработки са направени в регионите Панчарево, Витоша, Красна поляна, Овча купел и Банкя, оповестиха от пресцентъра на Столична община. Валежите от сняг са най-вече в планинските региони и обитаемоте места Бистрица, Железница, Плана, където с изключение на разпространяване на смеси против замръзване е осъществено и избутване на снежна маса.

В естествен парк " Витоша " са опесъчени пътищата Драгалевци – Алеко и Бояна – Златните мостове. Продължава наблюдението на речните корита и язовирите на територията на Столична община. Към момента градският превоз се движи обикновено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР