Обявиха за издирване 21-годишния Петър Лухов от Карлово, съобщи БНТ.От

...
Обявиха за издирване 21-годишния Петър Лухов от Карлово, съобщи БНТ.От
Коментари Харесай

Издирват 21-годишно момче от Карлово

Обявиха за търсене 21-годишния Петър Лухов от Карлово, заяви Българска национална телевизия.

От полицията са пояснили, че младежът е в неопределеност от 5 май вечерта. Тогава за последно се е снимал край водопад Сучурум и е изпратил фотографията на негова другарка.

Сигнал в полицията първо подали момиче и момче, които са забелязали раницата на изчезналото момче на стълбите на моста в региона на водопада в 1 ч след среднощ. През нощта родителите му също са подали молба в полицията, че синът им е липсващ.

Петър Лухов се обадил на майка си на 5 май сутринта, че потегля с другари към местността " Кръста " над Карлово. Там по разкази на приятелите му е използвал два типа алкохол.

След като тръгнали да се прибират, той се разделил с тях и тръгнал самичък по стръмна пътека, която води до водопада Сучурум. Казал им, че желае да се изкъпе. От там следите му се губят.

По думите на негови другари е бил в несъответстващо положение. По-късно са открити раницата, телефонът и облеклата на младежа, оставени покрай водопада.

Вчера са извикани водолази от пловдивската пожарна, само че те не са могли да влязат в реката поради мощното й течение и доста студената вода. Днес издирването е траяло наоколо и по течението на Стара река.

Петър е незает и е от известното спортно семейство на Иван и Величка Лухови, някогашни състезатели по повдигане на тежести.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР