Обявиха кой е цветът на 2023 година. Яркият малиново-червен цвят,

...
Обявиха кой е цветът на 2023 година. Яркият малиново-червен цвят,
Коментари Харесай

Обявиха кой е цветът на 2023 година

Обявиха кой е цветът на 2023 година. Яркият малиново-червен цвят, наименуван Viva Magenta, напомнящ на руж, е разгласен за Цвят на 2023 година от американската компания за цветове Pantone.

Описван от марката като „ нетрадиционно алено за нетрадиционно време “, Viva Magenta 18-1750 от Pantone е ослепителен розов цвят с нотки на лилаво, принадлежащ към фамилията на алените цветове.

„ Той е настойчив, само че не и нападателен – ние го назоваваме пестник в кадифена ръкавица “, споделя Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute.

„ Това е самоуверен и смел червен колорит, който вибрира с сила и мощ “, декларира Пресман пред Dezeen. „ Неговото обилие предизвиква оптимизма и насладата. “

Този дръзновен цвят е самоуверено решение в грима – за очи, нокти, устни и коса, и може да се откри огромно многообразие от покрития и приложения от блестящи и блестящи до прашно матови.

“В домашния интериор Viva Magenta ще внесе неспокойствие и драма, зареждайки всяка среда със своята динамична жизнеспособност ”, споделят дизайнерите на Pantone. Цветът на 2023 година основава примамливо наличие, без значение дали е посредством боядисана стена, върху пано, домакински фон или мебел.

„ Дързък, проницателен и изчерпателен, Pantone 18-1750 Viva Magenta приветства всички със същия непокорен дух “, се споделя в изказване на марката.

Отхвърлиха приемането на България в Шенген

 

Обявиха кой е цветът на 2023 година

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР