Хиляди бултраси тръгнаха към София, където ще се проведе финала

...
Хиляди бултраси тръгнаха към София, където ще се проведе финала
Коментари Харесай

Хиляди бултраси тръгнаха към София, разпускат служителите в Общината за мача

Хиляди бултраси потеглиха към София, където ще се организира финала за Купата на България сред Ботев и Лудогорец.  Организираната екскурзия с рейсове потегли в 13:00 часа от стадион „ Христо Ботев “, а с тях и десетки коли.
Прочетете още
Сборният пункт ще бъде 15:30 часа при отбивката в региона на Ихтиман а по-късно в 16:20 е проведеният полицейски конвой до стадион „ Васил Левски ”, потеглящ от Църна Маца. Стадионът ще отвори порти в 17:00 часа.

Зоните за паркиране за почитателите на Ботев Пловдив са обособените джобове на бул. Евлоги и Христо Георгиеви в сектора сред бул. Драган Цанков и ул. Гурко; ул. Кирил Видински сред бул. Драган Цанков и Семинарията; дясната лента на бул. Драган Цанков в посока от Телевизионната кула до кръстовището на ул. Кирил Видински.

В същото време десетки чиновници на Община Пловдив също ще потеглят към София. Кметът Костадин Димитров е разрешил на всички свои подчинени да си тръгнат от работа в 15:00 часа, с цел да тръгнат към София. Самият той също ще участва на мача, дружно с половината си екип.

До момента са продадени над 12 000 билета за дуела, на стадиона също ще има отворени каси преди началото на срещата.





 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР