Обвиняемият бизнесмен Васил Божков смрази всички. Той разкри партията политически

...
Обвиняемият бизнесмен Васил Божков смрази всички. Той разкри партията политически
Коментари Харесай

Божков смрази всички. Обяви целта си

Обвиняемият предприемач Васил Божков смрази всички. Той разкри партията политически шах, която игра сега.

-->
" Хунтата ме унищожи, атакува ме, ограби ме, и те ме сложиха под наказания ", съобщи милиардерът на брифинг, който даде с видеовръзка от вкъщи си.

" Прибрах се по лична воля и на лична отговорност. Повече няма да се занимавам с бизнес, идеята ми е България да се оправи. ", заяви ходовете си Божков.



От думите му стана ясно, че задачата на завръщането му е да вземе властта като политик. Той сподели, че желае да сплоти всички партии, които са срещу статуквото и с гласовете на безмълвното болшинство, което в този момент не гласоподава да завоюва изборите и да избави страната. Под статукво той схваща ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи.

Промяната е Комсомолът на ГЕРБ, счита Божков.  Той сподели още, че може въобще да не се стигне до каузи против него в съда.

" Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е изгонване. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, връщам се по лична воля и отговорност. Единственото нездравословно нещо за България е Борисов, той би трябвало да бъде изваден от политическата сцена, с цел да има България някакво бъдеще ", сподели той.

Моята идея е да направя нещо за България и българския народ, не мисля повече да се занимавам с бизнес, правил съм доста неща за българския народ, за спорта, а те унищожиха сбирката ми, съобщи още Божков. 

Не би ме удовлетворило реми, партията би трябвало да приключи с победа на белите, безапелационен бе Божков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР