Обвиненият в убийството на 28-годишната Фанка от Пъдарско - Александър

...
Обвиненият в убийството на 28-годишната Фанка от Пъдарско - Александър
Коментари Харесай

Мъжът на убитата Фани, вадил нож и пред работата й! Децата остават при майка му

Обвиненият в убийството на 28-годишната Фанка от Пъдарско - Александър Пашов е вадил нож пред работата й. Това споделя зетят на жертвата. Двамата били разграничени от година, само че нямат формален бракоразвод.  Децата били гледани в дома на мъжа от майка му. Най-вероятно те ще останат там, като подпомагане ще им окажат и обществените.  Както TrafficNews.bg заяви главният претекст за жестокото закононарушение е ревнивост.
Прочетете още
Образувано е досъдебно произвеждане против единствения обвинен все още – брачният партньор ѝ.

Колежка на убитата жена описа, че нейната раница и обувки са открити захвърлени в бунар. Зетът. На този декор кметът на селото Мария Петкова съобщи, че жертвата не е подавала недоволства.

„ Вероятният претекст за осъществяване на закононарушението ревнивост “, съобщи окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христова пред БТВ.

Наблюдаващият прокурор Димитър Молев добави, че все още няма данни да има съизвършител и че в полицията не са постъпвали сигнали от убитата жена.

Съпругът ѝ е съдействал за следствието.

 „ Именно това, че са били разграничени от повече от година, а и с оглед дадените от него данни в тази тенденция можем да излъчим претекста за осъществяване на тежкото престъпно закононарушение, а точно ревнивост.  За закононарушението по закон е планувано наказване – отнемане от независимост сред 10 и 20 години ”.  “, сподели Димитър Молев.

В сряда Окръжна прокуратура – Пловдив ще внесе искане за взимане на най-тежка мярка по отношение на обвинения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР