Обвинената за трафик на мигранти Анелия Велева с първо изявление

...
Обвинената за трафик на мигранти Анелия Велева с първо изявление
Коментари Харесай

След ареста за трафик на мигранти: Анелия Велева проговори

Обвинената за трафик на мигранти Анелия Велева с първо изказване след ареста си пред NOVA. Активистката от партията на Валери Симеонов отхвърли връзка с канала, който беше разрушен преди дни. Велева се оказа измежду шестимата българи, с повдигнати обвинявания по случая.

Активистка от партията на Валери Симеонов задържана за трафик на мигранти

24 часа след задържането на българите и мигрантите на автомагистрала „ Тракия ” стана ясно, че измежду хванатите е Анелия Велева, политик от НФСБ. Дни по-късно съдът в Пловдив освободи единствено нея от ареста против подписка.  Защото показанеията на двама от служителите на реда срещу  Анелия Велева били спорни. 

Освободиха Анелия Велева от НФСБ, няма доказателства, че е взела участие в група за трафик

„ Невинна съм. Няма нещо, от което да се тормозя. Честен човек съм. Човек с бизнес съм, това е ”, разяснява Анелия Велева, някогашен ръководител на НФСБ – Костинброд.

Адвокатът на Анелия Велева споделя, че автомобилът, в който е арестувана клиентката й, не е част от колоната на трафикантите. Спрян е минути откакто в другите коли са били хванати бежанците и някогашен служител на реда, участващ в схемата. 

Адвокатът на Анелия Велева: Тя е била инцидентно в колата, спряна при спецакцията (ВИДЕО)

„ Не виждам връзката на Анелия с колите, с които се транспортират бежанците и другата обвинена. Дори не се познават, не са си комуникирали ”, съобщи Росица Драгинова.
От през вчерашния ден Анелия Велева към този момент не е член на НФСБ в Костинброд и партиен координатор в града.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР