От Фондация Александър Русев“ с гордост споделят поредния успех на

...
От Фондация Александър Русев“ с гордост споделят поредния успех на
Коментари Харесай

13 медала спечелиха децата от Фондация „Александър Русев“ на Шести международен турнир по адаптирано плуване в София

От Фондация „ Александър Русев “ с горделивост споделят следващия триумф на златните рибки на Илиян Русев – Скури , които извоюваха 13 медала на Шести интернационален шампионат по приспособено плуване. Състезанието се организира на 12 май в София, като плувен басейн „ Спартак “ посрещна деца със специфични потребности с изключение на от България, още от Сърбия и Турция.

Участие в шампионата взеха 113 деца с разнообразни усложнения в развиването , които демонстрираха уменията си по плуване и най-важното – усетиха страстта да се състезават в обичания си спорт – плуване.

Скури изрича признателност към уредниците от Фондация „ Воден път “ и на треньора на УСШ Ивелин Иванов , който беше до децата от самото начало и спомогна за реализиране на събитието по допустимо най-хубавия метод.

И този път златните рибки получиха поддръжката на любимеца си Владислав Карамфилов – Въргала . Влади насърчаваше и окуражаваше децата и техните родители и за следващ път даде позитивен образец посредством своето наличие и отношение към хората със специфични потребности.

Основната цел на Фондация „ Александър Русев “ остава набирането на средства за създаване на Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически усложнения в Русе .

Своето подаяние може да извършите тук:

Банкова сметка:
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лв.
IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро
Дарение посредством Paypal: [email protected]

Състезатели от Спортен клуб „ Киокушин “ в Ямбол завоюваха осемнадесет медала

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР