Общо двадесет и пет души са задържани в петък вечер

...
Общо двадесет и пет души са задържани в петък вечер
Коментари Харесай

Нови подробности за оргията с евродепутат и дипломати

Общо двадесет и пет души са арестувани в петък вечер по време на гей оргията в Брюксел, на един хвърлей от централното полицейско ръководство в столицата, написа локалното издание Derniere Heure, което разкрива нови детайлности за обстановката към скандалния случай, съобщи организация " Фокус ".

Полицейските елементи, които управляват региона на Брюксел и Иксел, са проникнали на последния етаж на бар на улица дьо Пиер, в сърцето на столицата, на няколко метра от полицейското ръководство на улица Марше о Шарбон. Там е била във вихъра си гей вакханалия с обилие от алкохол и опиати. Когато се е появила полицията, всички мъже са били голи. Източник, осведомен със обстановката, обясни: „ Полицията прекъсна груповия секс! “

Един от участниците във вакханалията се е опитал да избяга по перваза. Той нямал шанс и се оказал в неудобно състояние, ранен и попаднал в ръцете на различен полицейски отряд, който дошъл като подкрепление. Беглецът бил необикновен жител. Става въпрос за политик, а точно за един задграничен евродепутат и даже представител на партията на Орбан в европейския парламент. Той обаче не се е дал елементарно на полицията, на която незабавно напомнил за депутатския си имунитет. В резултат на това белгийското външно министерство трябваше да се намеси измежду нощ.

Както научава изданието от различен източник, осведомен със обстановката, измежду участниците в гей оргията са и елементарни европейски дипломати. Общо арестувани са най-малко 25 души. Въпреки това, съгласно информация на изданието, прокуратурата в Брюксел е била осведомена за случая и е решила да сдобри засегнатите страни. Кметът на Брюксел Филип Клоуз също беше известен за този необикновен случай. Всички присъстващи са санкционирани за присъединяване във вакханалията, защото всеобщите събирания са строго неразрешени по време на интервала на изолираност, обвързван с ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР