Общо 49 водачи, качили се зад волана след употреба на

...
Общо 49 водачи, качили се зад волана след употреба на
Коментари Харесай

Не спират да пият и карат! Нова доза пияни шофьори хвана МВР

Общо 49 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, са открити през миналия ден, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях 30 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 19 - с над 1,2 на 1000, а четирима, спрeни за инспекция, са отказали да бъдат тествани. 

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 15 души, а четирима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

В рамките на профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани 7852 моторни транспортни средства (МПС). Извършен е надзор на 9739 водачи и пасажери. Съставени са 2053 фиша и 594 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. 

Трима души са починали, а 16 са ранени при 15 тежки катастрофи през миналото денонощие, сочат данните на Министерство на вътрешните работи. На територията на столицата са регистрирани две тежки и 14 леки произшествия, двама души са ранени. 

Пешеходец умря на място вчера, блъснат от товарен автомобил на пътя Симитли - Благоевград. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР