Шофьор на градски автобус, участвал в катастрофа с още два

...
Шофьор на градски автобус, участвал в катастрофа с още два
Коментари Харесай

Шофьор на автобус е дал положителна проба за наркотици след катастрофа с 3 коли

Шофьор на градски рейс, взел участие в злополука с още два леки автомобила, е дал позитивен тест за бензодиазепин, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.

Пътният случай е станал на 20 май, на бул. в регионалния център. Ударили са се лек автомобил " Ауди А4 ", ръководен от 72 годишен мъж от гр.Мездра, л.а. " Фолксваген Пасат ", ръководен от 53 годишен от гр.Враца и градски рейс „ Голден Драгон ", ръководен от 60 годишен лидер от с.Згориград.

Ранен е възрастният мъж от Мездра. Той е превозен до Спешния център във Враца и е настанен в „ Хирургично поделение " с комоцио и контузна рана на главата. Спътничката му, возеща се на предна дясна седалка, също е настанена в отделението с натъртвания в лявата част на тялото, без заплаха за живота.

По данни от полицията раненият водач е предизвикал злополуката, навлизайки в лентата за насрещно придвижване.

Водачите са тествани за алкохол и опиати с техническо средство, като тестът за опиати на лидера на рейса е позитивна. Съставен му е акт, лидерът е дал проби и за лабораторни проучвания, и е арестуван. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР