ГЕРБ- казаха как ще управляват, ако вземат властта. В представянето

...
ГЕРБ- казаха как ще управляват, ако вземат властта. В представянето
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ-СДС казаха как ще управляват, ако вземат властта

ГЕРБ- споделиха по какъв начин ще ръководят, в случай че вземат властта. В представянето в “Vivacom art hall Oborishte 5 ” взе участие и екипът, създал програмата.

„ Големите цифри са безпощадни. Това демонстрира, че вложенията са паднали. Това не би трябвало да е изненада “, сподели Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Съобразно пулса на времето и новите потребности сме се пробвали да формираме нови послания по отношение на документите, с които сме работили до момента, добави още той.

„ Ние следваме формулата обучение и пазарното развиване върху човешкия капитал.

Продължаваме с политики върху индустриалното развиване. Индустриалното развиване е гръбнакът върху стопанската система. Каквото и да се случва през идващите години, ние би трябвало ускорено да влагаме във въоръжените сили “, съобщи Дончев.

ГЕРБ- сме политическите сили, които са най-ангажирани с образованието. Всички планове би трябвало да продължат, с цел да имаме резултати. Това съобщи Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009.

„ Трябва да признаем къде не сме съумели. Не успяхме да променим културата на заучаване при възпроизвеждане на знанието. Трябва да се създадат концептуални образователни стратегии. Трябва да реализираме базово единодушие “, добави Вълчев.

Трябва да продължим с поддръжката на университетските преподаватели, на учителите.

Трябва да продължим да усилваме ресурсите за градежи на детските градини, поправки на класните стаи, модернизиране на образователните заведения и така нататък

В последните години имаме чувство за намаление на качеството на ученето. Трябва да реформираме системата на образованието, имаме световен дефицит на хора в просветителната система “, акцентира още той.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР