Общинско предприятие Благоустрояване“ изработи и монтира десет нови пейки, които

...
Общинско предприятие Благоустрояване“ изработи и монтира десет нови пейки, които
Коментари Харесай

Десет нови пейки в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий в Габрово

Общинско дружество „ Благоустрояване “ създаде и инсталира 10 нови пейки, които допълват облагороденото пространство в региона на ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Габрово.

Пейките се състоят от дървени и железни детайли. Дървеният материал, употребен за направата на пейките от чиновниците на отдел „ Строителство “ към Оперативна програма „ Благоустрояване “, е придобит от отстранени рискови дървета на територията на общината, където част от дървесината е била годна за приложимост.

През последните години в отдел „ Строителство “ към Оперативна програма „ Благустрояване “ има функционираща дърводелска работилница, където се създават разнообразни детайли за потребностите на градската среда. Материалът, с който се работи е най-вече годния за приложимост от отстранени рискови дървета на територията на общината.

Припомняме, че през 2019 в дърводелската работилница на Оперативна програма „ Благоустрояване “ бяха направени оборудванията за игра и образование на домашни любимци, ситуирани в особено построения парк за свободно разхождане на домашни любимци, намиращ се на ул. Кожарска.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР