Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително

...
Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително
Коментари Харесай

Десен общинар към премиера: Бойко, звъниш ли вече за убежище в Унгария

Общинският консултант от ДСБ Иво Божков разгласява във фейсбук извънредно изострен коментар против премиера Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли към този момент в Унгария за леговище дружно с другия подкупен някогашен министър председател Груевски?

Освен това десният общинар декларира поддръжка за всеобщите митинги от последните дни, които не е ясно от кого се провеждат. 

" Подкрепям всеки отвън настоящия парламент, който желае разтрошаване на този незаконен модел - без значение дали му имам цялостно доверие или не и без значение дали сме съидейници или не ", декларира Божков.

Ето и цялостния текст на обявата му:

Бойко, звъниш ли към този момент в Унгария за леговище дружно с другия подкупен някогашен министър председател Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше доста по-основателни мотиви до в този момент, както и няма значение, че хората на улицата не са с обединен профил, който да се харесва.

Днес, до момента в който един подреден и обикновено изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и дефинитивно се убедих, че поддържам всеки отвън настоящия парламент, който желае разтрошаване на този незаконен модел - без значение дали му имам цялостно доверие или не и без значение дали сме съидейници или не.

Важното е, че сегашните нарушители на власт би трябвало да бъдат изметени, за наставление на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия рейс не се изпотроши Народното събрание. Мутрите облечени с власт не се опасяват от интелигентното и културно изложение на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине доста по-бързо, в сравнение с сме се надявали.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР