Общинският съвет във Варна се събира на извънредно заседание, което

...
Общинският съвет във Варна се събира на извънредно заседание, което
Коментари Харесай

Днес ще се проведе 29- то заседание на Варненския общински съвет

Общинският съвет във Варна се събира на изключително съвещание, което ще стартира в 9:00 часа в зала „ Пленарна “. В плана за дневен ред са включени шест точки.

Съветниците ще би трябвало да решат дали да дадат единодушие за разпределяне на средства за подсилване на сектор от път, попадащ в обсега на свлачището „ Трифон Зарезан “.

Те ще обсъдят също даването на 100 хиляди лв. от локалния бюджет за вековния празник на футболен клуб „ Спартак “. Предложението към този момент беше утвърдено от финансовата комисия.

На днешното съвещание следва да бъде гласувано и допълнение на Годишната стратегия за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност за 2018 година. Промяната се постанова поради идно разширение и отделяне на кръгово кръстовище наоколо до Международния дом на учените „ Проф. Фредерик Жолио Кюри “ в к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “.

Последна точка в дневния ред е упълномощаване на представителя на Община Варна да взе участие в Общото заседание на съдружниците на „ Водоснабдяване и канализация - Варна “. То е планувано за 17 април 2018 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР