Общинските служби на кметството на Истанбул започнаха да премахват дървета

...
Общинските служби на кметството на Истанбул започнаха да премахват дървета
Коментари Харесай

Пълна промяна на улицата, на която стана атентата в Истанбул

Общинските служби на кметството на Истанбул започнаха да отстраняват дървета от улица „ Истиклял “, на която на 13 ноември беше осъществена терористична офанзива. В резултат на нея бяха убити шестима души и над 80 бяха ранени.

150 дървета, засадени на ул. „ Истиклял “, ще бъдат извадени от бетонни саксии и по-късно още веднъж засадени в градските паркове. 90 бетонни основи на дърветата ще бъдат демонтирани благодарение на кранове, прецизира вестник Yeni Şafak, базирайки се на решението на губернатора на Истанбул. Улицата ще бъде затворена за пешеходци и всички типове превоз по време на ремонтните действия от 22:00 часа локално време на 14 ноември.

По-рано управляващите в Истанбул подредиха всички пейки да бъдат отстранени от улицата, с цел да се предотвратят нови терористични актове, като проведения на 13 ноември.

Според проверяващите в терористичната офанзива в Истанбул са забъркани неразрешената в Турция Кюрдска работническа партия (ПКК) и нейният сирийски клон " Сили за национална самозащита ". В същото време ПКК излезе с изказване, в което отхвърли да е забъркана в случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР