Община Велинград отново се включва в инициативата Световен ден на

...
Община Велинград отново се включва в инициативата Световен ден на
Коментари Харесай

Със спорт, танци и зумба Велинград отбелязва Деня на предизв...

Община Велинград още веднъж се включва в самодейността Световен ден на предизвикването.
Денят на предизвикването се провежда за 28-ми път от Българската федерация „ Спорт за всички” с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта. Инициативата е част от Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР’2021 -2024”, както и от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.
Целта на тази дългогодишна акция е да насърчи и разпространява систематичните занимания с физически извършения и спорт и тяхната роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус. В проявата могат да вземат присъединяване всички искащи, посредством спортуване или съответна двигателна интензивност най-малко 15 минути без спиране, според от личните физически благоприятни условия.
Всеки е добре пристигнал на 22 май /събота/ от 11,00 часа на площад „ Н. Гяуров”. Очакват ви занимателни спортни игри с награди.
А за днешния ден от програмата на Седмицата на спорта и предизвикатвлството III са оповестени 4 открити тренировки. От 17.00 на Семеен кодекс " Бойни спортове " с треньор Николай Цинцев в залата на ЦМП " Йосиф Шнитер ", а от 18:00 часа в залата на плувния комплекс - на Семеен кодекс " Беси " с треньор Красимир Толупов. В същия час, само че в залата на ОДК, са подготовките по български национални хора на Търговска колегия " Надежда " с ръководители Аделина Пещерска и Надежда Камбурова. От 18:30 в залата на ОНЧ " Св. Св. Кирил и Методий - 1905 " с треньора Преслава Тенчева може да се раздвижите със зумба.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР