Община Варна спечели тазгодишната награда за морски туризъм на 2019

...
Община Варна спечели тазгодишната награда за морски туризъм на 2019
Коментари Харесай

Варна спечели приза Община на 2019 г. за морски туризъм

Община Варна завоюва тазгодишната премия за морски туризъм на 2019 година С 53,66% от онлайн гласовете, морската столица победи единствения кандидат в тази категория - Община Созопол, която остана на второ място с 46,34%. Призът беше връчен на публична гала на 16-и декември в София от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, научи Moreto.net.

Втората категория, в която Варна се бори за премия бе за туристическо събитие с Международния музикален фестивал Варненско лято, който съумя да събере едвам 3,81%. Най-много гласове - 23,79% завоюва Международният фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и ирония Велко Кънев - Тополовград.

Призът за " Община на 2019 година за планински туризъм " сграбчи Самоков. Наградата за " Община на 2019 година за балнео и спа " отиде при Велинград, а за " Община на 2019 година за културно-исторически туризъм " завоюва Сливен.

В категория " Туристическа атракция/обект и резистентност на инвестицията " победи " Хелена Резорт " в к.к. " Слънчев бряг ".

Местността Рупите (Петрич) беше удостоена с премия за " Туристическа дестинация ", а " Аквахаус Термал & Бийч " в к.к. " Св. Св. Константин и Елена " за " Специализиран туризъм ".

Победителите в състезанието, който се организира за четвърта поредна година от министерството на туризма, получиха грамота и статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието - българска роза, направена от Димитър Германов. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР