Община Разлог започна ремонт на помещенията в сградата на Кметство

...
Община Разлог започна ремонт на помещенията в сградата на Кметство
Коментари Харесай

Община Разлог започна ремонт на Кметство село Баня

Община Разлог стартира ремонт на пространствата в постройката на Кметство село Баня, където краткотрайно ще бъдат предоставяни здравни грижи и услуги.

“Започнахме ремонт и отчасти реконструиране на първия етаж, за краткотрайното даване на здравни грижи услуги за поданици и посетители на селото в постройката на Кметството. Дейностите са съобразени по отношение на всички здравни условия и стандарти, кабинетите ще бъдат оборудвани с нужната техника, а порталите към тях ще бъдат разширени- за елементарен достъп на всички пациенти! ”, разясни инж. Гърменов, кмет на община Разлог.
На първия етаж в Кметството е планувано разположението на два здравни кабинета- на общопрактикуващия доктор доктор Русков и зъболекарски кабинет – на  доктор Гърменлиева, място за манипулационна, кабинет за женска консултация, а за улеснение на посетителите – чакалня и мокри пространства.
Припомняме, че пренасяне на здравните услуги бе наложено, по отношение на тежкото положение на Здравната работа в селото. В края на миналата година, инж. Гърменов, господин Гюров, Магда Първанова, кмет на село Баня, дружно с медиците, взеха единомислещо решение, за краткотрайно пренасяне на здравните услуги в постройката на Кметство – Баня.
“Своевременно Община Разлог е в развой на правене главен план за реорганизация на рушащата се постройка, в която повече от 30 години медиците практикуват своята активност. Придържаме се към осъществяване задачата на Общината за качествено 24- часово даване на съответните услуги, трансформирайки Здравната работа в съвременен здравен център. ”, добави зам.- кметът на община Разлог – Иван Гюров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР