Община Разград и през тази година ще се включи в

...
Община Разград и през тази година ще се включи в
Коментари Харесай

Община Разград и тази година се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

Община Разград и през тази година ще се включи в самодейността на bTV Media Group за осъществяване на акция „ Да почистим България дружно “.

Събитието ще се организира на 17 септември.

Отдел „ Опазване на околната среда “ към този момент дефинира два сектора за разчистване – Младежки парк гр. Разград и Зона за отдих в  местност „ Пчелина “ в землището на град Разград.

Всички искащи да вземат участие в Националната акция „ Да почистим България дружно “ на 17 септември 2022 година могат да получат безвъзмездни материали /найлонови чували и ръкавици/ в интервала от 12 до 16.09.2022 година от административната постройка на Община Разград на адрес гр. Разград, бул. „ Бели Лом “ № 37 А.

В самия ден на акцията материали ще се раздават и на двете авансово избрани места за разчистване.

По време на акцията обаче всеки участник може самостоятелно или групово да се включи в почистването и на други територии за публично прилагане, като междублокови пространства, паркове, градини и сервитути на пътни артерии.

Община Разград ще обезпечи безвъзмезден превоз на събраните боклуци от почистването на публични територии. Заявки ще се одобряват в Община Разград тел: 084 /618 186 и „ Уейст Солюшънс България “ ЕООД тел: 084/660 580.

На 17.09.2022 година в часовия период от 08:00 до 17:00 часа, операторът на Регионално хранилище – Разград ще обезпечи безплатен банкет на събраните боклуци от участниците в националната акция.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР