Община Ловеч стартира организацията на Есенен панаир Ловеч – 2022

...
Община Ловеч стартира организацията на Есенен панаир Ловеч – 2022
Коментари Харесай

Община Ловеч започна организиране на Есенен панаир 2022 г.

Община Ловеч започва организацията на Есенен панаир Ловеч – 2022 година с богата стратегия.

Събитието е в интервала 09-11.09.2022 година

Поканени са за присъединяване в ревюто на художествените занаяти майстори-занаятчии. На пл. „ Тодор Кирков “ в кв. „ Вароша “, на бул. „ България “ и в двора на Бившата казарма са отредени места за продажба на творби на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни произведения, маси за търговия с плодове и зеленчуци и шатри с маси за консумация.

Община Ловеч насочва покана към майсторите, които са взели участие в Пролетния празник „ Цветница – 2022 “, за присъединяване в Есенния панаир Ловеч-2022 със опазване на местата за пл. „ Тодор Кирков “.

Подвижни обекти за търговия с храни и публично хранене ще има в двора на Бившата казарма. Местата на бул. „ България “ ся предопределени за търговия с храни /захарни произведения, плодове, зеленчуци и др./. Търговците е належащо да показват регистрация за преносим обект за търговия с храни по член 26 от Закона за храните.

Община Ловеч насочва покана и към „ Сдружение на притежателите на атракционни уреди в България “, за присъединяване в Есенния панаир Ловеч-2022. Обектите ще бъдат ситуирани на пл. „ Инж. Трифон Трифонов “ до гарата.

Условията и условията към участниците в Есенния панаир Ловеч-2022 да се разгласяват на интернет страницата на Община Ловеч.

Виж ТУК
https://www.lovech.bg/bg/obyavi-i-saobshteniya/obyavlenie-za-provezhdane-na-esenen-panair-lovech-2022
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР