Общественото здравеопазване на Англия (Public Health England, PHE) заяви в

...
Общественото здравеопазване на Англия (Public Health England, PHE) заяви в
Коментари Харесай

Англия: Ваксинацията може да не повлиява на нивата на Делта варианта на Covid-19 в тялото



Общественото опазване на здравето на Англия (Public Health England, PHE) съобщи в петък, че първични констатации демонстрират, че наличното равнище на Делта разновидността на ковид при някой, който е бил инфектиран, може да бъде същото, без значение от това дали даденото лице е било имунизирано или не, оповестява Ройтерс

" Някои първични констатации демонстрират, че равнищата на вируса при тези, които са инфектирани с Делата разновидността на Covid-19, които към този момент са били имунизирани, може да са сходни на равнищата на вируса, открити при неимунизирани хора ", се показва в изказването на Public Health England.

" Това може да има последствия за инфекциозността на хората, без значение дали са били имунизирани или не. Това обаче е ранен изследователски разбор и са нужни спомагателни целеви изследвания, с цел да се удостовери дали това е по този начин ", добавя Общественото опазване на здравето на Англия.

Въпреки че това може да има отражение върху инфекциозността на дадения субект, тези, които са били имунизирани, към момента са по-добре предпазени от тези, които не са. Освен това данните също по този начин допускат, че един от изследваните разновидности, VUI-21JUL-01 или B.1.621, може би заобикаля по-добре резултатите от имунизацията или естествено произлезлия имунитет.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР