Образован, мотивиран, компетентен, най-вече почтен – тези качества отличават Владимир

...
Образован, мотивиран, компетентен, най-вече почтен – тези качества отличават Владимир
Коментари Харесай

В.Александров, ВОЛЯ: В Смолян сме горди родолюбци

Образован, стимулиран, способен, най-много честен – тези качества отличават Владимир Александров. Той е икономист с опит в частния бизнес. Познава чудесно региона и болките на хората. Така зам.- ръководителят на парламентарната група на ВОЛЯ Кръстина Таскова показа първия в кандидат-депутатската  листа на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян.

Александров посочи главните цели в програмата: безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18 година и пенсионери над 65 година, нарастване на всички пенсии с най-малко 200 лв., достъп до обективни цени на горивата за всички. Тези ограничения се поддържат от над 90% от българските жители.

„ В досегашната си работа като управител във фармацевтичния отрасъл стотици пъти съм виждал по какъв начин възрастни хора с разтреперани ръце си броят последните левчета в аптеките. Това не може да продължава по този начин. Затова първа точка в нашата стратегия са безплатните медикаменти за децата и възрастните. Ако жителите на Смолян желаят това да се случи в къси периоди, би трябвало да ни възложат тази задача с гласа си за номер 24. Пари в страната има. Въпрос на вярно нареждане на приоритетите- първо за хората, след това за въоръжаване и за всичко останало ”, съобщи лидерът на листата.  Той разясни, че неслучайно Патриотичната коалиция подчертава на това, че учениците ще имат право на безвъзмездни медикаменти. С една мярка се вземат решение няколко проблема-  обгръщане на повече деца в учебните заведения, понижаване на неграмотността и повишение на поддръжката за фамилните бюджети. „ Така работим ние - прагматично и с грижа за хората ”, сподели още Александров.

Той акцентира, че неналичието на обективни цени на горивата е измежду основните аргументи за бедността в България. ”Тези цени дефинират всички останали- на храните, на услугите, на превоза. Нашите съграждани към момента не са разбрали силата на „ Ефекта Марешки ” в този отрасъл. Днес, да вземем за пример,  разликата за литър дизел е към 20 ст.! Ако ние сме в идващото ръководство, никой в Смолян няма да види на касовата си записка от бензиностанция цена, започваща с 2 ”, безапелационен беше Александров. Както към този момент е известно, водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки поема и персонален ангажимент с подписа си в невиждания документ, наименуван „ Договорът с Веселин Марешки ”. От няколко дни и жителите на Смолян имат шанса да го подписват. В него те получават единствено права, без никакви отговорности. За първи път политик поема отговорност пред гласоподавателите с действителен контракт.

Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Смолян е формирана единствено от мъже. След Александров се подреждат Владимир Гърбелов – зам.-областен шеф, Здравко Чепишев – юрист от Девин, Йоздган Сали – магистър фармацевт, Илия Бушев- от квотата на Български земеделски народен съюз и други

„ Ние сме мощен и обединен тим. По мъжки ще се борим за доверието на нашите съграждани. Както и нашият водач Веселин Марешки, по този начин и ние сме хора на достойнството. Затова даваме дума, че всичко, което обещаваме, ще осъществим. Нека хората единствено да ни гласоподават доверието си на 4 април и ще видят разликата сред нас и останалите партии, които години наред ги лъгаха ”, съобщи още лидерът на листата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР