Обръщението на Владимир Путин към Федералното събрание за анексиране на

...
Обръщението на Владимир Путин към Федералното събрание за анексиране на
Коментари Харесай

Русия ще анексира окупираните територии на 30 септември

Обръщението на Владимир Путин към Федералното заседание за анексиране на окупираните украински земи може да се състои на 30 септември, оповестява РИА Новости, базирайки се на източник в Народното събрание.

На този ден ще се организира „ протоколно събитие “, чието равнище на организация демонстрира и наличието на президента. ТАСС, базирайки се на източник в Държавната дума, оповестява, че на този ден може да се организира „ процедурата за влизане на ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области в състава на Русия “.

Източник от Съвета на федерацията сподели на РИА Новости, че камарата може да прегледа „ съглашение и закон за влизането на нови субекти в Руската федерация “ на 29 септември. Обръщението на Путин към Федералното заседание може да е сходно на събитията от 2014 година, когато преди анексирането на Крим президентът произнесе тирада в Георгиевската зала на Кремъл в наличието на депутати и сенатори от Държавната дума, и по-късно подписаха съглашение за приемане на Крим в състава на Русия.

Русия възнамерява да анексира окупираните територии на Украйна след „ референдумите за присъединение към Русия “, които се организират и сега, макар обстоятелството, че при оповестяването на началото на „ специфичната интервенция “ Путин приказва за неналичието на проекти за окупация на украински земи. Украинските управляващи споделят, че това няма да повлияе на желанието им да освободят територията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР