Областният управител на Видин Албена Георгиева откри първото заседание на

...
Областният управител на Видин Албена Георгиева откри първото заседание на
Коментари Харесай

В Грамада и Бойница проведоха първите заседания на ОбС

Областният шеф на Видин Албена Георгиева откри първото съвещание на новоизбрания Общински съвет в Грамада. Тя управлява и церемонията, на която поставиха клетва 11-те общински съветници и новоизбраният кмет на общината Милчо Башев. „ Най-напред бих желала да благопожелавам на господин Милчо Башев, който още веднъж беше определен за кмет на община Грамада, както и, несъмнено, на всички общински съветници. Бъдете мъдри и рационални, в името на тези значими решения, които ще подсигуряват добруването на жителите на Грамада, тъй като най-голямото благосъстояние на всеки един район –  това са хората. Желая Ви сили и сила, с цел да изпълнявате почтено своите отговорности “, сподели в приветствието си регионалният шеф.

За ръководител на Общинския съвет в Грамада още веднъж беше гласувано доверие на досегашния му началник - Огнян Георгиев.         

На 6 ноември стартира четвъртия си мандат кметът на община Бойница – Анета Генчева. „ През идващите 4 години ще имате силата да измененията или да доразвиете вашата община, да определите посоката на развиването на Бойница. Затова поисквам на всички Вас доста мощ и увереност. Нека всички Ваши решения бъдат в интерес на жителите на община Бойница “, сподели регионалният шеф Албена Георгиева в своето одобрение към Анета Генчева и 11-те новоизбрани общински съветници.

На церемонията по полагане на клетва участва заместител регионалният шеф Лъчезар Попиванов, както и поданици на общината.
На провелото се първо съвещание на ОбС-Бойница стана ясно, че резервира председателското си място в локалния парламент и Габриела Тошева, която беше избрана отново на този пост с болшинството от гласовете на общинските съветници.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР