Областният управител на Видин Албена Георгиева определи датите за провеждането

...
Областният управител на Видин Албена Георгиева определи датите за провеждането
Коментари Харесай

Във Видинско насрочиха заседанията на новите общински съвети

Областният шеф на Видин Албена Георгиева дефинира датите за провеждането на първите съвещания, на които ще положат клетва новоизбраните общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства в региона.

Заседанията на 11-те общински съвета ще се проведат в интервала 6-12 ноември 2019г.
Първи ще положат клетва Общински съвет-Грамада. Церемонията ще се състои на 6 ноември от 11,00 ч. в заседателната зала на общината. В 14,30 ч. гала по полагане на клетва ще се състои в община Бойница.

На 8 ноември от 9,30 ч. ще се организира първото съвещание на новообразувания Общински съвет –Ружинци. Същия ден клетвен лист ще подпишат новоизбраните представители на локалното самоуправление в община Макреш - от 13,00 ч, и в община Брегово - от 15,30 ч.  

На 11 ноември първото си съвещание ще организира Общински съвет–Кула от 9,30 ч. Тържественото съвещание на Общински съвет–Видин ще се състои от 12,00 ч., а на Общински съвет–Белоградчик – от 15,00 ч.

На 12 ноември церемонии по полагането на клетва ще се състоят поредно в общинските препоръки на Димово – от 10,00 ч, на Чупрене – от 12,30 ч и на Ново село – от 15,30 ч.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР