Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е напуснал партия

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров е напуснал партия
Коментари Харесай

Областен управител напусна Сидеров след бой

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров е напуснал партия “Атака ” след скандал, който е стигнал до физическа кавга. Това заяви за “24 часа ” Тодоров.

В понеделник вечерта той отишъл на среща с водача на “Атака ” Волен Сидеров и негови доближени от управлението на партията. След като Сидеров си тръгнал, зародил спор сред него и останалите атакисти и тогава един от репортерите на " Алфа ТВ " (партийната телевизия на " Атака " ) Николай Караколев го блъснал.

“Аз съм в болничен, с патерици съм. Те ме бяха извикали, очевидно по предварителна спогодба. Това е планувано отдавна, даже ми скочиха на пердах - Николай Караколев, само че той няма да признае, несъмнено са го настроили. Той е от дребното, които останаха да крепят “Атака ” от всичките седмина души ”, описа Тодоров. Обясни, че зам.-шефът на партията Десислав Чуколов е бил един от подстрекателите на багра.

“Напуснах “Атака ”. Вече нямам нищо общо с нея. Явно сме прекомерно разнообразни, само че късно го осъзнах. Всичко беше с струпване. Направиха го доста мръсно и гадно ”, безапелационен бе той.

" 24 часа " опита да се свърже с пресцентъра на " Атака ", Николай Караколев и Десислав Чуколов. Никой от тях не подвигна телефона си. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР