Областният управител на Област София Николай Пехливанов ще инициира създаването

...
Областният управител на Област София Николай Пехливанов ще инициира създаването
Коментари Харесай

Областният управител Николай Пехливанов ще инициира учредяването на Асоциация на областните управители

Областният шеф на Област София Николай Пехливанов ще инициира основаването на Асоциация на регионалните шефове в рамките самодейността „ 16+1 “. Целта на структурата е да сплотява и съставлява ползите на регионалните шефове и по едно и също време с това да спомага за съдействието им. Подобен формат ще даде опция за другарство, полемики, съвещания по съответни проблеми и проблеми, касаещи обособените области. Освен това ще разреши посланичество на регионалните администрации по време на национални и интернационалните конгреси, като показва ползите на всички области, а освен на самостоятелно показаната на обещано събитие.

„ Българските регионални шефове нямаме организация, в границите на която да се усъвършенства нашата активност. Именно регионалните шефове са виновни за политиката на страната по места, за това по какъв начин и какво се случва в живота на хората. И макар тази сериозна отговорност, те са оставени да работят независимо и без особена логистика и поддръжка. Създаването на сходна асоциация е значима крачка за повече и по-сериозна отбрана на ползите на жителите. Към повече и по-координирана работа по практическото използване на съответни политики на страната по места. Тази Асоциация е моят метод да покажа, че страната може и би трябвало да е стабилната опора и благонадежден сътрудник както на жителите, по този начин и на бизнеса в България. “, разяснява регионалният шеф на Област София Николай Пехливанов.

Първата учредителна среща на новата Асоциация е планувана по време на самодейността „ 16+1 “, която ще се организира в София на 20 октомври 2018 година В рамките на форума българските регионални шефове ще се срещнат с локалните водачи, членове на Асоциацията на регионалните шефове на страните от ЦИЕ и Китай. На работната намира се чака да участват близо 50 делегати от Китай и ЦИЕ. Дискусиите ще бъдат съсредоточени върху развиването на съдействието в региона на туризма, селското стопанство, индустриалните и демонстрационни зони и паркове, дребните и междинни предприятия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР