Обикновено хората са много развълнувани преди първата вечер с нов

...
Обикновено хората са много развълнувани преди първата вечер с нов
Коментари Харесай

Правила при първа среща с нов секс партньор

Обикновено хората са доста разчувствани преди първата вечер с нов сътрудник, тъй като се опасяват от неуспех. За да предотвратите това, експертите ще оказват помощ с няколко значими правила.
Не игнорирайте сигурността
Не разчитайте на колегата си да се погрижи за всичко. Дамите би трябвало да имат свои презервативи. Те постоянно би трябвало да са на разположение, в случай че желаете да избегнете нежелана бременност и заболявания. Ако към този момент сте в дълготрайна връзка и сте уверени в колегата си, можете да опитате други надеждни способи за контрацепция.

Освен за контрацепция, би трябвало да се грижите и за физическата си сигурност. Преди да се усамотите с нов прочут, кажете на близки другари къде отивате и с кого, както и адреса, на който се намирате. Може да наподобява, че единствено най-параноичните хора вършат това, само че е по-добре да сте в сигурност, в сравнение с да бъдете жертва на някой вманиачен.

Създайте въодушевление
Има доста способи да се отпуснете и е добре да го извършите, преди да започнете същинската част. Можете да включите музика, която и двамата харесвате, да запалите няколко ароматни свещи или да изпиете няколко чаши вино.

Ако планирате среща вкъщи, значимо е да подготвите жилището. Подредете и се уверете, че нищо не мирише неприятно.
Хигиената е доста значима
Не е належащо кой знае какъв брой – един душ ще свърши работа. Ако първата нощ с нов сътрудник е непредвидена, можете даже да сте под душа дружно. Сексът под душа е по-интересен от този в леглото, единствено не забравяйте да внимавате и да избирате пози, които подсигуряват устойчиво състояние на телата.
Приемете умерено неловките обстановки
Вие не сте кино звезди, тъй че не можете да очаквате първокласни умения или невероятна еластичност един от различен. Може да има конфузни моменти, когато започнете да изследвате телата си, изключително в случай че го вършиме в тъмното. Случайните конфликти и неприятните маневри са най-често срещани. Не позволявайте на разстройването да скапе първото ви преживяване - приемете всичко умерено и с усмивка.
Опитайте се да сте спокойни
Жените постоянно се тормозят да не са прекомерно дебели, прекомерно плоски или просто не толкоз секси, колкото биха желали. Мъжете, въпреки това, се тормозят, че достолепието им не е задоволително огромно, с цел да задоволят партньорката си.

Всъщност, подозренията ви по отношение на хубостта на личното ви тяло основават единствено спънки пред удоволствието, безапелационни са специалистите. Освен това, разчувстваният и буен мъж сигурно не вижда нищо неправилно по фигурата ви. Няма смисъл да се притеснявате! Не позволявайте на страховете и несигурността да ви спрат да извършите най-хубавия първи контакт с мъжа, който сте избрали.
Без рискови осъществявания
За първата вечер с нов сътрудник рисковите спортове въобще не са подобаващи. Никакви камшици, вериги и белезници! Или най-малко го обсъдете с колегата преди да започнете. В противоположен случай той ви може да скочи от леглото и да избяга! За да тествате по какъв начин е ситуацията, пробвайте повърхностно да го попитате по какъв начин би се почувствал, в случай че извършите по този начин и по този начин. От неговия отговор незабавно ще си изясните по какъв начин да продължите.
Не се състезавайте да показвате умения
Вълнението и упованието от любовната игра могат да бъдат толкоз мощни, че да желаете да покажете всичките си умения едновременно. Правейки това, вие освен ще се изтощите, само че и ще накарате колегата си да чака нещо още по-така в бъдеще. Вместо да вършиме всичко, на което някогашните ви сътрудници са се радвали, покажете едно нещо и оставете колегата си да свикне с него. Разкривайте картите си последователно. Това ще заинтригува колегата ви и ще направи интимният ви живот по-разнообразен.
Ако нещо не е наред, споделете
Говорете! Уви, хората не можем да четем мисли. Говорете намерено за това, което желаете и което не приемате. Не се опитвайте да спестите възприятията на колегата си от боязън да не го нараните, в противоположен случай заради вашето безмълвие той в никакъв случай няма да разбере по какъв начин да ви докара до кулминационна точка.

За да не обидят мъжа, доста дами имитират оргазъм. Лоша концепция! Рискувате неудовлетворението и потребността от подправени осъществявания да станат ваши непрекъснати спътници.

Ето и още един значим съвет от експертите – отървете се от изкушението да завземете нова територия, откакто сте преспали дружно. Много дами бъркат с това – преднамерено оставят долни дрехи, четка за зъби и козметика. Не забравяйте, че към момента сте посетител и се дръжте уместно.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР