Обичта на бабата е много важна Баба – колко топлина,

...
Обичта на бабата е много важна Баба – колко топлина,
Коментари Харесай

Обичта на бабата е една от най-важните в живота на детето

Обичта на бабата е доста значима

Баба – какъв брой топлота, добрина, деликатност и обич има в тази дума! Най-милите ни мемоари са свързани с нашите баби: безгрижни ваканции, вкусни питки, страхотни палачинки и доста по-приятни и вълнуващи неща, които тази добра жена може да предложи на своите внуци.

Ароматното сладко, благоуханен чай, приказки за лека нощ, безгранична обич. Всички обичаме и почитаме нашите баби.

Според учените бабата по майчина линия оказва най-голямо въздействие върху живота на децата. Тя ги учи на главните правила на живота и безкористно предлага своята обич и внимание. Връзката сред баба и внуци е една от най-силните и дълбоки. Формира се на генетично равнище! Не е загадка, че нашите деца наследяват най-вече генетичен материал от нашите родители. Затова постоянно можете да забележите външната аналогия.

Експертите споделят, че гените се предават на децата от нашите баби и дядовци! Разбира се, това са систематизирани данни и във всяко семейство всичко може да се случи по разнообразни способи. Децата също могат да наподобяват на баба си по бащина линия.

Генетиката е доста комплицирана и непредсказуема просвета. Родителите сами би трябвало да схванат ролята, която околните родственици играят в ориста и природата на децата. Според специалисти, даже тези усеща, които бабата изпитва по време на бременност, могат да повлияят на развиването на внучето или внучката.

Не забравяйте, че родът е комплициран и взаимосвързан организъм. Така нашите страсти, държание, положителни или неприятни привички могат да се предадат на нашите деца и внуци дружно с гените. Ето за какво е толкоз значимо да се обърне внимание на личното здраве и психическо положение.

Когато вредим на себе си, ние по нехайство вредим на бъдещите генерации. Помислете за това! Погрижете се за себе си и се грижете за здравето си – внуците ви ще ви бъдат признателни.

Вижте още: Сушените сливи са доста значими за здравето на костите

Внимавайте с околните си, дайте им топлота, внимание и обич, тъй че всички към вас да бъдат щастливи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР