Обичате кафе? За съжаление, тази популярна напитка няма само положително

...
Обичате кафе? За съжаление, тази популярна напитка няма само положително
Коментари Харесай

Дами, не прекалявайте с кафето – може да се простите с бюста си!

Обичате кафе? За страдание, тази известна напитка няма единствено позитивно деяние. Според едно шведско изследване кафето може да сбръчка гърдите.

Това количество кафе смалява бюста

Призоваваме дамите, които пият чаша кафе заран, с цел да се ободрят, по обяд още една, с цел да преодолеят средата на деня, следобяд трета чашка към парчето сладкиш, да запазят успокоение: едно шведско проучване е открило, че несъмнено количество кафе на ден може да понижи гръдната обиколка.

Онколозите от университета в Лунд провели в детайли изследване върху рака на гърдата и апропо изследвали гръдната обиколка на 300 дами. В центъра на опита била връзката сред пиенето на кафе и размера на бюста. Резултатът: при премерване на гръдната обиколка било установено, че даже три чаши кафе дневно могат да смалят бюста. Какъв смут! Причината: кофеинът подтиква разграждането на женския хормон естроген, заради което бюстът се смалява с времето.

Все отново няма място за суматоха – наранени са единствено дами, носителки на характерен ген , само че даже и при тях досадното смаляване не настава от през днешния ден за на следващия ден.

 „ Любителките на кафе не трябва да се тормозят, че бюстът им може да се спаружи за една нощ – в действителност, той става по-малък, само че няма да изчезне “ – успокоява онкологът Хелена Йернстрьом.

Кафето защищава от рак на гърдата

За по-сигурно най-добре и при консумирането на кафе да се придържате към здравословната златна среда. Разбира се, пийте го, само че с мярка. Защото то несъмнено има и позитивни качества: подтиква обмяната на веществата, оказва помощ за намаляване и защищава от сърдечно-съдови болести. Освен това шведското проучване стигнало до извода, че огромните количества кафе понижават заплахата от рак на гърдата.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР