Обичам бокса, обичам и феновете, предизвикателствата и шансовете в живота,

...
Обичам бокса, обичам и феновете, предизвикателствата и шансовете в живота,
Коментари Харесай

Владимир Кличко е бил на секунди от това да поиска реванш срещу Джошуа

Обичам бокса, обичам и почитателите, провокациите и възможностите в живота, също. Кличко против Джошуа II е акт и ще се забележим край кръга ", това известие още стои в телефона на Владимир Кличко като чернова. Това разкри някогашният международен първенец в тежка категория в изявление за International Business Times.

Кличко е бил в подготвеност с две известия – това и друго, с което афишира края на кариерата си, което в следствие беше оповестено на уеб страницата му и в обществените мрежи. На 3 август украинецът разгласи, че стопира и реванш с Антъни Джошуа няма да има. Последният мач на Стоманения чук беше против британеца на 29 април в Лондон, когато той беше нокаутиран на " Уембли " пред 90 хиляди фенове.

" Постигнах всичко, за което съм мечтал. Никога не съм си представял, че ще имам толкоз дълга и необикновено сполучлива кариера в бокса. Сега е време да стартира нова кариера отвън спорта ", разгласи Кличко преди три месеца.

Боксьорът, който беше на върха в тежка категория повече от 10 години разкри, че дълго време се е колебаел кое известие да изпрати. Кличко не се е допитал до никого, а е взел самичък крайното решение.

" Това беше най-трудното решение в живота ми, в никакъв случай не съм избирал лесното. В момента се усещам благополучен, незавиисмо че това може би беше нелогично. Взех решение и го не отстъпвам ", сподели Кличко.

Фотогалерия: Знаменитата кариера на Стоманения чук >

Украинецът продължава да се пита и до момента дали е можел да остане още на кръга, макар че е на 41 години.

" Винаги съм мислел, че когато краят наближи ще го осъзная и ще знам по какъв начин да отвръщам, само че не е по този начин. Всеки състезател си споделя: " Аз съм най-хубавият, още го мога, знам че съм по-добър от тези млади мъже ", само че от време на време би трябвало да си кажеш и думата " не ". Просто да усетиш, вместо да мислиш, по този начин постъпих аз. В бокса има предписание – скоростта убива, точка. Аз съм на 41 години, не съм най-умният човек на света, само че мога да схвана какво се случва, имам достатъно опит ", сподели още някогашният първенец.

В последните месеци Кличко не стопира да изрича поддръжката си към Антъни Джошуа. Той даже го поздрави след успеха му над Карлос Такам в края на октомври.

" Наистина му искам да печели, да бие всички. Колкото повече той печели, толкоз повече аз ще светя. Аз съм горд, не се съмнявайте и за мен е по-приятно да съм изгубил от най-хубавия ", добави Кличко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР