Обединението Продължаваме Промяната - Демократична България ще отстоява позицията на

...
Обединението Продължаваме Промяната - Демократична България ще отстоява позицията на
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Русия допусна тежка грешка като подцени волята на украинската нация

Обединението " Продължаваме Промяната - Демократична България " ще отстоява позицията на България като предан член на НАТО и Европейски Съюз и ще постави всички старания да подсигуряват оказването на военното-техническа помощ на Украйна. Това се споделя в общата им декларация във връзка 1 година от началото на съветската военна експанзия против Украйна.  

ПП-ДБ заявяват и че ще поддържат Украйна в нейните евроатлантически желания, ще упорстват за основаването на специфичен интернационален арбитражен съд, който да преследва закононарушенията на политическото и военното управление на Руската федерация и нейните съдружници, а като главен приоритет в управническата им стратегия ще изведат политиката за унищожаване на всички форми на взаимозависимост, в това число енергийна, на накърнимост, навлизане и въздействие от страна на Кремълския режим в България.

" Преди година Русия унищожи мира и сигурността в Европа с непредизвикана и бруталната военна експанзия против Украйна. Режимът в Кремъл се опита със мощ да ревизира интернационалния ред и да откри своя имперски модел над Източна Европа. На днешния ден отдаваме респект пред героизма на украинския народ и храбростта на неговата войска. Защитавайки своя суверенитет и еднаквост, те бранят и нашите общи европейски полезности и метод на живот, учредени на свободата и човешкото достолепие.

Русия позволи тежка неточност като подцени волята на украинската нация да окаже решителна опозиция против експанзията. Престъпният режим в Кремъл не беше квалифициран за безапелационния и обединен отговор от страна на интернационалната общественост и нейните институции в поддръжка на Украйна ", се споделя още в декларацията на ПП-ДБ. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР