ОББ заема първо място в проучването на Euromoney за Търговското

...
ОББ заема първо място в проучването на Euromoney за Търговското
Коментари Харесай

ОББ номер 1 за Търговското финансиране за 2022 г.

ОББ заема първо място в изследването на Euromoney за Търговското финансиране за 2022 година Банката е отличена в влиятелната ранглиста на изследването за ръководство на паричните средства в категорията за най-хубаво обслужване в България
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, е водач в услугите за Търговско финансиране в България за 2022 година съгласно класацията на водещото европейско издание за бизнес и финанси Еuromoney. Тази награда  ОББ получава след четири следващи отличия  като най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ от интернационално приетото издание Global Finance.

Престижната ранглиста на рейтинговото изследване на Еuromoney включва водещи снабдители на артикули и услуги за Търговско финансиране и е скъпо с това, че тази година събира противоположната връзка по отношение на качеството на обслужване от над 10 700 корпоративни клиенти.

„ Първо място в категорията за най-хубаво обслужване в изследването на Euromoney е освен самопризнание за високия професионализъм на екипа, само че и доказателство за сполучливото развиване на платформата. Това, че клиентите ни са удовлетворени, е най-хубавият тласък за ОББ да продължи да влага в надграждане и възстановяване на портфолиото си от новаторски услуги и технологии. “, разяснява Питър Рубен, основен изпълнителен шеф на ОББ.

Отговаряйки на високите условия на нашите клиенти за чудесно равнище на обслужване, за късия интервал от своя старт, ОББ Портал Търговско финансиране се трансформира в сполучлив образец за цифрово решение. Към днешна дата, всяка трета трансакция се обработва през платформата, постигайки високо равнище на задоволеност и безпроблемно потребителско прекарване за клиентите на банката.

дава опция на бизнес клиентите да достъпват и съхраняват информация за регулярните си преводи в областта на комерсиалното финансиране, както и да подават нареждания за акредитиви, банкови гаранции, документарни инкаса, подписани с Квалифициран електронен автограф (КЕП). Не на последно място, порталът съставлява и пряк информационен канал с виновните специалисти по Търговско финансиране на ОББ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР