Обърквам се какво се случва на българо-турската граница. Дали пускаме

...
Обърквам се какво се случва на българо-турската граница. Дали пускаме
Коментари Харесай

Овчари ли са мъжете, убили полицая Бъчваров? Версията на МВР министъра

Обърквам се какво се случва на българо-турската граница. Дали пускаме гладко мигранти да минават, или се отнасяме по някакъв безчовечен метод с тях, разяснява министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Едната теза е, че против 50 лева може умерено да се мине границата, а другата - " вършим осем или девет опита несполучливи и стрелят по нас ". Истината не е нито в едното, нито в другото. Инцидентът беше разследван от комисия, която излезе със умозаключение, че изстрел, създаден от българска територия към турската, няма. Всичко друго са спекулации. Така вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява следствия на интернационалните медии, свързани с отношението на граничните ни управляващи, в предаването в " Събуди се " по Нова телевизия.
-->
По случая със починалия край Елхово служител на реда Петър Бъчваров, той сподели: " Докладите на нашите служби сочеха, че изцяло допустимо е зад всичко това да стоят други незаконни групи. В момента се ревизира дали не стои доста по-сериозен трафикантски канал зад това, което се случи на границата. Разследват се версии за нещо по-сериозно, което стои зад случая. Двамата овчари не са просто овчари, изрично ", е мнението на Министерство на вътрешните работи министъра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР