Ню Йорк посрещна новата 2022 година с обичайното втурване на

...
Ню Йорк посрещна новата 2022 година с обичайното втурване на
Коментари Харесай

Хиляди посрещнаха 2022 г. в Ню Йорк на "Таймс скуеър"

Ню Йорк посрещна новата 2022 година с нормалното спускане на кристалната топка на " Таймс скуеър ", заяви Асошиейтед прес. Хиляди хора стояха един до друг на фамозния площад и отброяваха секундите до спускането на 6-тонната топка, което става таман в полунощ локално време и ознаменува свършека на миналата и началото на новата година.

Присъстващите на събитието бяха към 15 хиляди, много по-малко от десетките хиляди, които обикновено се събират, за да наблюдават емблематичното спускане, значи Асошиейтед прес. Топката се спусна в момент, в който американската нация се опитва да се зареди с оптимизъм, че най-тежките дни от коронавирусната пандемия към този миг са в предходното.

Вчера здравни специалисти предизвестиха, че тържествата с прекалено много хора по случай настъпването на Новата година не са добра идея заради бързото разпространение на разновидността Омикрон на коронавирус. На миналогодишното спускане на кристалната топка на " Таймс скуер " заради пандемията не бяха разрешени хора, припомня Асошиейтед прес.

Макар броят на присъстващите на събитието тази година да бе по-малък, на него участваха много хора, като част от тях са пристигнали от далечни обитаеми места, за да го наблюдават. Местните ръководещи настояха спускането на кристалната топка на " Таймс скуеър ", който е едно от най-популярните места на света, да бъде осъществено с присъединение на хора, за да бъде показана решимостта на Ню Йорк да се възвърне от коронавирус, значи Българска телеграфна организация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР