Нямаме наше колективно решение, но знаейки какво е мнението на

...
Нямаме наше колективно решение, но знаейки какво е мнението на
Коментари Харесай

Манолова: Подкрепяме президента Радев за следващ мандат

Нямаме наше групово решение, само че знаейки какво е мнението на част от хората на площада, знаейки каква е волята на множеството от гражданските организации, които са част от „ Изправи се.БГ “ и персонално моето мнение, да, ние поддържаме президента Радев за идващ мандат.
Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред БНР по отношение на оповестеното по-рано през днешния ден кандидатиране за втори мандат на президента Румен Радев.
 Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО) Румен Радев: Наш дълг е да се кандидатираме за втори мандат (ВИДЕО)
Държавният глава Румен Радев даде конференция във връзка четвъртата годишнина от встъпването си в служба. FB_VIDEO Още първоначално...
В сериозни за нацията моменти президентът направи своя избор. Той застана на страната на народа, а не на страната на корумпираното ръководство и се употребява с голяма поддръжка измежду българските жители.
В условия на диктаторски режим, след 11 години ръководство на Борисов, имаме потребност от мощно водачество и президентът сподели, че може да показва такова, добави тя.
Манолова е безапелационна, че ръководещите нямат интерес от висока изборна интензивност и по всякакъв начин се стараят да откажат жителите да гласоподават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР