Нямам пропуснато гласуване, моят вот е изцяло положителен, гласувах за

...
Нямам пропуснато гласуване, моят вот е изцяло положителен, гласувах за
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Гласувах за това да преодолеем политическата криза и да няма повече предсрочни избори

Нямам пропуснато гласоподаване, моят избор е напълно позитивен, гласувах за това да преодолеем политическата рецесия и да няма повече предварителни избори. Гласувах за това да се образува устойчиво болшинство и държавно управление, което да взема решение най-важните проблеми. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас с машина.

Много е мъчно да се работи, когато в една парламентарна република не действа Народно събрание, когато зад държавното управление няма политическа мощ, солидно болшинство, което да поддържа неговите решения. Служебното държавно управление сложи една висока летва, уповавам се, че идващият кабинет ще усили нейната височина, добави тя.

" Има значими въпроси, които би трябвало да бъдат решавани, най-много с цените и приходите на хората, това би трябвало да бъде първата задача на идващото Народно събрание. Ако съпоставим България с останалите европейски страни, бих споделила, че е на приблизително равнище, даже в горната граница. Надявам се на разсъдък, уповавам се на това да се продължат положителните практики на служебния кабинет ", сподели още вицепрезидентът.
GCSC5T6ZGG3Q5PNCBXIGZ2NFNXJW4EIIUJ67MNCCBSTXNPM733EQFND4
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР