Вашингтон, окръг Колумбия – Всеки ден образите, излизащи от Газа,

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Всеки ден образите, излизащи от Газа,
Коментари Харесай

Войната в Газа: Как изглежда победата за САЩ и Израел?

Вашингтон, окръг Колумбия – Всеки ден облиците, излизащи от Газа, остават значително същите: израелските бомби убиват цивилни. Палестинци, бягащи от домовете и спонтанните си убежища. Хамас се насочва към израелските сили и разгласява фрагментите онлайн.

След близо 230 дни борби, специалистите споделят, че войната на Израел в Газа не демонстрира признаци за неотдавнашен край. И по този начин, какво се пробва да реализира Израел? И съответстват ли задачите му с тези на най-близкия му съдружник, Съединените щати?

Израел съобщи, че се стреми към „ безспорна победа “ над Хамас, защото продължава да получава милиарди долари безусловна военна помощ от Съединени американски щати.

Но страната е изправена пред рецензии, в това число от съдружници, за очевидната липса на дълготрайна тактика в Газа, с изключение на отприщването на огнева мощност против палестинския анклав.

За някои специалисти обаче унищожаването и убийствата са част от задачата. Те споделят, че израелският министър председател Бенямин Нетаняху е подготвен да води безкрайн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР