Нямам никакво обаждане или призовка. Няма никаква причина да бъда

...
Нямам никакво обаждане или призовка. Няма никаква причина да бъда
Коментари Харесай

Отстраненият директор на „Булгаргаз: Не са ми изпращали призовка за разпит

Нямам никакво позвъняване или призовка. Няма никаква причина да бъда измамен под отговорност. Няма никакви неверни решения, които да са довели до увеличение на цената. Всичко е било по разпоредбите.

Това сподели пред " Здравей, България " по " Нова телевизия " отстраненият шеф на „ Булгаргаз " Николай Павлов, който сега е под карантина.

Припомняме, че през вчерашния ден (2 февруари), след съвещание на Министерски съвет, вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че ще има упрекнати за газовата рецесия у нас.

" Високите цени са на всички места в Европа, а в България са едни от най-ниските. Ние сме си свършили работата. Имам ниска цена, не сме оставили никой без газ. " Булгаргаз " е в своя разцвет ", съобщи Павлов.

Попитан за какво е бил отхвърлен от поста, той отговори, че става въпрос за доста съществени ползи. " Разликата в цената на " Булгаргаз " и на европейските пазари е 1 милиарда лв. за последната година. Най-вероятно той ще отиде в частни джобове, а няма да иде в ниска цена за бизнеса и хората ", счита той.

Павлов отхвърли да назове съответни компании. " Следете какво ще се случи през идващите месеци. Изцяло сме се управлявали от ползите на компанията, клиентите и страната ", безапелационен бе той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР