Няма по-добра реклама на руската ваксина срещу коронавирус Sputnik V

...
Няма по-добра реклама на руската ваксина срещу коронавирус Sputnik V
Коментари Харесай

Руснак събра очите на света. Има рекордните 27 000 антитела

Няма по-добра реклама на съветската ваксина против ковид Sputnik V от мсковчанина Сергей Тарасенко. Той събра очите на целия свят с рекордните си 27 000 антитела. Резултатът бе регистриран, откакто Сергей се имунизира с съветското лекарство Sputnik V през февруари.

Сергей е повторил тестванията два пъти, с цел да се увери, че резултатите са правилни. Преди към месец в него бяха открити 27 хиляди обезвреждащи антитела, преди две седмици - към 26, заяви " Lenta.ru ". Според лекарите това равнище може да демонстрира мощна имунна система, която е добра като отбрана против вируса, само че при положение на същинска зараза с ковид, следствията могат да бъдат много съществени.

„ Не се разболях нито преди, нито след имунизацията. Това е несъмнено, тъй като на работното място има постоянни инспекции, тъй че или те са верни, или аз някак се подхлъзнах около тях, в което се колебая ”, описа мъжът. „ Подложих се на двете имунизации относително елементарно. Първия ден въобще не усетих нищо, на втория температурата се увеличи малко повече от 38 градуса и продължи два-три дни. Е, уязвимост, несъмнено, на този декор тялото боли. Но нямаше повече признаци - нито хрема, нито възпалено гърло. "

Сергей споделя, че съвсем в никакъв случай не е имал здравословни проблеми, даже настинката е необичайност за него. Той допуска, че методът към ограниченията за попречване на ковид може да повлияе на равнището на антителата.

„ Когато е належащо, нося маска - ръкавици. Но не довеждам цялата тази история до фанатизъм, не си сипвам антисептик на всеки половин час, няма такава параноя. Мисля повече за това да не заразя другите “, изяснява Сергей.

Според него лекарите не могат да обяснят какво е предизвикало толкоз мощен имунен отговор. Казали единствено, че е имал огромен шанс, само че въпреки всичко ще би трябвало да се реваксинира - по този начин би трябвало да бъде.

Защо толкоз мощен имунен отговор може да е рисков?

„ Като цяло тази алтернатива се вписва добре в системата на имунния отговор. Но има и друга версия. " Sputnik " съдържа аденовирус, който дава чувството за възпалителния развой. Очевидно мъжът се оказа с толкоз мощна имунна система, че изправен пред същински COVID-19 всичко можеше да завърши трагично. Той беше инжектиран с дребна част от вируса и към този момент получи толкоз сериозен отговор. С същински ковид прекомерно мощен имунитет може да бъде рисков - развива се цитокинова стихия. Това е като детонация. Експлозия, способна да унищожи цялото тяло “, споделя клиничният фармаколог Андрей Кондрахин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР