Няма нищо по-хубаво от това човек да изживее такава голяма

...
Няма нищо по-хубаво от това човек да изживее такава голяма
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Заслужава ли си да не срещнеш любовта, за...

Няма нищо по-хубаво от това човек да изживее такава огромна обич. Има хора, които в никакъв случай не я срещат. И двете ми любови в живота ми - която имах с майка ми и по-късно която имах с Иван, бяха и са доста мощни. Не мога да приказвам за тях в минало време. Любовта седи в душата ми и в никакъв случай няма да си тръгне от там. Това признава актрисата Алекс Сърчаджиева в изявление за.

На въпроса заслужавало ли си е да изживее огромната обич с Иван Ласкин в случай, че ще я боли, Сърчаджиева дава отговор с въпрос: А заслужава ли си в никакъв случай да не срещнеш любовта, с цел да не те боли?

Тя си спомня по какъв начин на първата си среща с Ласкин артистът бил безапелационен, че ще се ожени за нея, а тя помислила, че не е добре с главата. Викам си: Какво му стана на тоя, по какъв начин по този начин!

Мислех, че както аз живеех с Иван, по този начин живеят всички. Но и това се оказа, че не е по този начин. Така че аз мога да бъда единствено и само признателна. В последна сметка любовта и болката вървят ръка за ръка. Няма по какъв начин - в случай че не обичаш, няма по какъв начин да те боли. Но кой човек не обича? Сигурно има такива странни хора по света, споделя Сърчаджиева.

Цялото изявление четете
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР