Няма никакво забавяне на мандата, задържане за столове и нарушаване

...
Няма никакво забавяне на мандата, задържане за столове и нарушаване
Коментари Харесай

Свиленски: В четвъртък НС гласува управленската програма, забавяне на мандата няма

Няма никакво закъснение на мандата, задържане за столове и нарушение на конституцията. Третата директория беше връчена единствено преди осем дни. Това уточни в ефира на „ Здравей, България” ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Той изясни, че няколко неща са били претекст да се предложи управническата стратегия, създадена взаимно от Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България. И посочи, че над 90% от предложенията на Има Такъв Народ са залегнали в нея.

„ След като стана ясно за какво беше свалено първото държавно управление на Кирил Петков. След като стана ясно, че разграничителната линия е в действителност битката с корупцията. След като стана ясно за какво и Има Такъв Народ дадоха заден или дръпнаха ръчната спирачка, когато беше сложено изискването Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНПИ и да бъде признат законът за битка с корупцията”, обясни Свиленски.

Народното събрание ще гласоподава управническата стратегия в четвъртък като точка първа от дневния ред. Ако бъде призната, в петък ще бъде връчен изпълнен мандат на президента Румен Радев. В случай, че не бъде събрана поддръжка, досието ще се даде неизпълнена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР