Няма никакво намерение за промяна в стила и метода за

...
Няма никакво намерение за промяна в стила и метода за
Коментари Харесай

Миков: БСП не е лява партия, слабият резултат на вота е показателен

Няма никакво желание за смяна в стила и метода за управление на Българска социалистическа партия, която все " по-малко може да убеди българския народ, че пази лявото. " Това съобщи за " Денят ON AIR " някогашният ръководител на партията Михаил Миков. Според него, огромният проблем пред Българска социалистическа партия е, че не желае да огледа проблемите в очите и резултатът от последните изборите за партията е много индикативен за положението на левицата.

" Никога лявото в България не е било толкоз едва показано в Народното събрание и България е най-бедната страна в Европейски Съюз, където огромната част от жителите би трябвало да осъзнаят ползите си в ляво. Когато заявиш, че си опция, би трябвало да има и резултат на изборите ", сподели още той.

Може би е пристигнало време да се намерения за по-автентично ляво посланичество, което да съставлява ползите на хората, които, явно не отидоха да поддържат обичайни представител на Българска социалистическа партия ", съобщи Миков.
 Нинова регистрира поддръжка от над 200 общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия
Нинова регистрира поддръжка от над 200 общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия

Общото мнение е, че водачът на партията не би трябвало да подава оставка

Относно, той съобщи, че индикациите са че нейното време продължава, само че изтича поддръжката и доверието към Българска социалистическа партия, изтичат социалистите от Българска социалистическа партия.

За него е необяснима декларираната подготвеност за коалиране със Слави Трифонов.

" Партията на Нинова, в какво от ден на ден все се трансформира Българска социалистическа партия, мъчно може да даде рационални политически учредения за една такава поддръжка, каквато е поддръжката към Слави Трифонов. А и явно има напред във времето и назад във времето на тази поддръжка ", уточни Миков.
 Кирил Добрев: Нинова да се отдръпна с опрощение
Кирил Добрев: Нинова да се отдръпна с опрощение

Братоубийствените войни в Българска социалистическа партия са причина за загубата на изборите

Припомняме, че диалози с над 200 общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия от цялата страна се организираха в събота и неделя. Всички позиции са, че ръководителят на Българска социалистическа партия не би трябвало да подава оставка и че поддържат водената политика, показват от пресцентъра на партията и допълват, че, като това искане не е обсъждано в общинската организация. Същото искане в персонално качество, а не като партийна позиция, е сложил и ръководителят на БСП-Якоруда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР