Няма казус Македония. Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение

...
Няма казус Македония. Емоциите избуяха. За мен няма логично обяснение
Коментари Харесай

Ще се разменят ли Кирил Петков и Асен Василев? Говори Сандов

Няма проблем „ Македония ”. Емоциите избуяха. За мен няма разумно пояснение за дейностите за излизане от обединението на Има Такъв Народ. Това разяснява в студиото на Нова тв вицепремиерът Борислав Сандов.

„ Ние като „ Демократична България ” сме поредни. Това е единственото допустимо държавно управление сега, в една много сложна обстановка, провокирана от външни фактори ”, продължи Сандов. „ Кабинетът би трябвало да покаже цялата картина и да остави Народно събрание да вземе вярното решение, съгласно съвестта им, а не съгласно прочувствени предпоставки. Страната ни е в тежко състояние, изключително поради външните рецесии ”, разяснява вицепремиерът.

Попитан дали е допустимо Асен Василев да стане министър председател, Сандов сподели: „ Това е диалог, който би трябвало да се организира в границите на обединението. Не изключвам диалози и с Има Такъв Народ ”.

„ Вероятно има метод държавното управление да бъде усъвършенствано, подсилено ”, сподели Сандов.

„ Не виждам в границите на това Народно събрание друга коалиция, с изключение на съществуващата. Или понижена с една от партиите, само че подсилена с депутати, определени от същата тази партия ”, сподели Сандов.

„ Рискът е и за съществено нахлуване на ползите на един, искащ да бъде император като Петър Велики, който не знаем дали няма да си разреши да агресира и върху още някоя страна. Много сериозен е рискът, в случай че при бъдещи избори се образува болшинство, което смени цивилизационно посоката на България и се опита да я тласне отвън Европейски Съюз и НАТО. Виждам подобен риск ”, сподели Сандов.

Екоминистърът разяснява и наводненията от последните дни. Имало комплекс от аргументи за това. „ Най-силните са рисковите прояви на времето и големите количества дъжд, които се изляха ”, сподели Сандов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР