Няма какво да се лъжем - всеки футболист си мечтае

...
Няма какво да се лъжем - всеки футболист си мечтае
Коментари Харесай

Една Златна топка - много противоречия

Няма какво да се лъжем - всеки футболист си мечтае да завоюва Златната топка, тъй като все още премията, раздавана от френското списание France Football, е най-престижното самостоятелно отличие в света на футбола.
 Дейвид Бекъм, Лео Меси, Интер Маями и проектите на англичанина да притегли аржентинеца
Плановете на Дейвид Бекъм да притегли Лео Меси в Маями

Ще се получи ли сходен трансфер

Да ти се връчи Златната топка значи, че през миналата година си бил най-хубавият. Вчера, 29 ноември, в Париж за 65-и път оценката беше връчено, като огромният победител тази година се оказа Лионел Меси .

Това е седма Златна топка в сбирката на аржентинеца, като за 2021 година той се регистрира с 41 гола и 17 асистенции. С Барселона съумя да завоюва Купата на Краля, а с Аржентина Копа Америка.

На второ място след вота на водещите спортни публицисти, които дефинират спечелилия, остана Робърт Левандовски с впечатляващите 64 гола и 10 асистенции, спечелвайки купата в Германия, суперкупата на страната и международното клубно състезание с Байерн Мюнхен.

Въпреки че Меси има доста почитатели по света, в обществените мрежи има много недоволни от избора на аржентинеца пред полския нападател. Но това надалеч не е единствената тематика, която се разисква след церемонията.
 Робърт Левандовски, Amazon Prime Video и документалният филм за живота и кариерата на футболиста
Какво ще вършат Amazon и Робърт Левандовски дружно

Поглед към кариерата и персоналния свят на футболиста

Преди няколко дни Паскал Фере , който е основен редактор на France Football, сподели в изявление, че единствената цел на Кристино Роналдо е да приключи кариерата си с повече завоюва Златни топки от Лео Меси. И го знае, тъй като самият футболист му е споделил по този начин.

Португалецът е печелил премията пет пъти, само че даде ясно да се разбере, че съгласно него Фере лъже. В пост в профила си в Instagram Роналдо твърдо отхвърли изказванията на журналиста и го упрекна в неистина.

Според Goal.com Кристиано счита, че Фере употребява името му, с цел да направи реклама както на себе си, по този начин и на изданието, в което работи. Според футболиста е изцяло недопустимо човек, който е виновен по някакъв метод за връчването на такава влиятелна премия да лъже по този метод.

" С безусловно пренебрежение към някой, който постоянно е уважавал France Football и Златната топка ". Кристиано Роналдо упреква Паскал Фере в неистина и за изявлението на журналиста, че португалецът не е участвал на церемонията по връчването на премията, тъй като не е желал да се подложи на наложителна карантина.

Според него такова нещо няма, само че не прецизира и повода за отсъствието си. Португалецът твърди, че постоянно е желал да поздрави спечелилия, тъй като е спортсмен и в никакъв случай не е бил надъхан против в миналото. " Винаги спечелвам за себе си и за клубовете, в които играя. Печеля за себе си и за тези, които ме обичат. Не спечелвам, тъй като съм против някого. "
 Кристиано Роналдо и кои са близнаците, които го охраняват
Близнаците, които охраняват Кристиано Роналдо

Португалецът държи на сигурността

Кристиано Роналдо написа още, че постоянно е желал да печели титли с клубните си тимове и с националния на Португалия, а най-голямата му упоритост е да бъде добър образец за всички, които желаят да станат професионални футболисти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР